top of page
image_50802177.JPG

Wie zijn wij?

Get to know us

Welkom bij Café De Vrijheid, dé plek waar gezelligheid, lekker eten en dansen samenkomen! Bij ons kun je genieten van de unieke sfeer van een gezellige bruine kroeg, gecombineerd met de culinaire hoogstandjes uit onze heerlijke keuken.

Op woe t/m zon van 12:00-23:00 verwelkomen we je graag voor een heerlijke maaltijd. In samenwerking met de chefs van Restaurant Hautru bieden we een menu aan dat bestaat uit smaakvolle gerechten bereid met verse ingrediënten. Van hartige klassiekers tot verrassende culinaire creaties, er is voor ieder wat wils.

Maar de echte magie gebeurt in het weekend! Zodra de avond valt, transformeert Café De Vrijheid in een levendige plek waar je kunt dansen en plezier kunt hebben. De tafels gaan aan de kant en de dansvloer komt tot leven. Dus trek je dansschoenen aan en feest mee op de opzwepende muziek die onze DJ's draaien.

Menu

Menu

7.png

Voor- en Hoofdgerechten

4.png

Salades en  Burgers

1.png

Desserten

Lunch

Pica Pica

kleine hapjes om te delen

2.png
3.png
5.png

Openingstijden

Woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 u geopend

De keuken is dagelijks open van 12.00 tot 22.00 u

Contact

Reserveren kan via Whatsapp met onderstaand nummer, of via onderstaand e-mailadres. Voor vragen ga naar onze contactpagina via onderstaande knop.

+32 467060987

  • alt.text.label.Instagram
  • alt.text.label.Facebook
bottom of page